Probeerservice zitting

 60,00

Beschrijving

Bestel je een zitting, maar ben je niet zeker van je keus, dan is het mogelijk om de zitting een paar dagen te proberen, je betaalt daar dan een bedrag voor. Je krijgt dan 1 week probeertijd.

Besluit je na de probeertijd om de zitting te houden, dan krijg je deze kosten terug.

Besluit je na de probeertijd dat je de zitting niet wilt, dan stuur je deze terug en krijg je het bedrag van de zitting terug. (de retourkosten en de kosten voor de probeerservice zijn voor je eigen rekening)

De voorwaarden zijn:

1 Je laat mij binnen 7dgn weten dat je de zitting niet wilt.

2 je stuurt de zitting binnen 10dgn retour, in dezelfde verpakking. Schoon en zonder beschadigingen.

Let op! Is de zitting niet schoon of beschadigd, dan worden er kosten gerekend voor reparatie (minimaal 100 euro, bedrag is afhankelijk van de schade) deze kosten worden verrekend met de terugbetaling. Je krijgt dan dus minder terug dan wat je betaald heb.

Let aub goed op met het indraaien van de schroeven, dit moet makkelijk en soepel gaan. Lukt het niet, dan niet door draaien!!!

Doe dit met de hand en niet met een boor, hiermee voorkom je grote schade. Schade veroorzaakt aan de schroeven etc, kan gerepareerd worden, maar is voor rekening van jou als klant, word dus in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Deze schade kan oplopen tot 200 euro als dit door de fabriek gerepareerd moet worden, dus nogmaals hou de boel heel aub!