doorberekening Kosten wow zadels (helaas onvermijdelijk)

Helaas zijn de kosten op dit moment steeds meer aan het stijgen en is het voor mij niet meer mogelijk om deze kosten voor mijn rekening te nemen, bij kleine dingen (denk hierbij aan airbags, kopijzer, singelstoten etc), leg ik er inmiddels geld bij. Daarom helaas een prijs aanpassing in een aantal artikelen.

Kopijzers vanaf heden 75,00 euro per stuk (ruil je er 1 in dan krijg je hiervoor 30 euro van mij terug). Is mijn voorraad op en wil je niet wachten, dan kan ik het kopijzer uiteraard bestellen en apart laten komen, de bijkomende kosten zijn dan: 13,31 euro betaalkosten (wereldbetaling), 30,25 euro verzendkosten en 21,17 euro Douanekosten. (alles inclusief btw)

Singelstoten 25,00 euro per stuk (mits deze mee gestuurd kunnen worden met een andere zending.) Is mijn voorraad op en wil je niet wachten, dan kan ik de stoten bestellen en ze apart laten komen, de bijkomende kosten zijn dan: 13,31 euro betaalkosten (wereldbetaling), 30,25 euro verzendkosten en 21,17 euro Douanekosten. (alles inclusief btw)

Airbag 125,00 euro per stuk. (mits deze mee gestuurd kunnen worden met een andere zending.) Is mijn voorraad op en wil je niet wachten, dan kan ik de airbag bestellen en apart laten komen, de bijkomende kosten zijn dan: 13,31 euro betaalkosten (wereldbetaling), 30,25 euro verzendkosten en 21,17 euro Douanekosten. (alles inclusief btw)

Let op! Zadel niet bij mij gekocht? Dan reken ik 45,00 euro voor het plaatsen van de nieuwe airbag/handelingskosten. Zadel wel bij gekocht, dan reken ik hier niks voor.

Geen klant bij mij? Dan kan ik je helaas niet helpen aan bovenstaande onderdelen, vriendelijk verzoek om dan contact op te nemen met diegene die jou zadel in onderhoud heeft.

Reparatie’s

De verzendkosten nl-uk en uk-nl komen op 95 euro (incl btw) (dit betreft een verzekerde zending)

De extra douane kosten bedragen 21,17 euro en 2,7% over het reparatie bedrag. Voorbeeld: een reparatie kost 195 euro, dan word er bij de douane 5,26 ex btw gerekend, incl btw word dit dan 6,36 euro. Totale doaune kosten worden dan 27,53 euro.

Heb je een zadel bij mij gekocht, dan regel ik alles voor je.

Zadel elders gekocht? Dan regel ik de reparatie’s niet voor je, neem dan contact op met wow saddles in uk info@wowsaddles.com