Shop

Welkom bij de shop van zadelhulp. In deze shop kun je oa onderdelen vinden voor het wow zadel.

Alles wat ik in voorraad heb en beschikbaar is voor verkoop staat in de shop vermeld (shop word op dit moment aan gewerkt, is nog niet klaar)

Ruilen/retour

Wettelijk heb je 14dagen bedenktijd, binnen deze periode kun je afzien van je koop, het artikel terugsturen en geld terug krijgen, maar dit geld alleen als je een product niet gebruikt.

Het is dus niet de bedoeling dat je een product 14 dagen test, vervolgens besluit dat je het toch niet wilt en je dan zegt ik wil het terug sturen.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om een product te testen, bied ik probeerservice aan, zonder aankoop van probeerservice kun je een product dus niet uittesten!

Heb je heel veel twijfels, bestel dan niks, maar maak een afspraak voor een passessie.

Wil je een zadel uit proberen, dan kan dat na aankoop van de probeer service, dan mag je er een week mee rijden, maar er mogen geen aanpassingen aan het zadel gedaan worden!! Je krijgt alleen volledig geld terug als er geen beschadigingen aan het zadel zijn ontstaan, denk hierbij aan schade van je rits vd rijlaarzen, sporen die het zadel raken met opstappen etc.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis bij een totaal bedrag boven 200 euro. Daaronder zijn de verzendkosten 4,95.

Verzendtijd

Ik probeer om zo snel mogelijk te verzenden, maar mijn hoofdtaak is zadels controleren en aanpassen, dit betekent dat ik niet a la minute een bestelling kan verzenden. Zodra ik een melding krijg dat er een bestelling geplaatst is, probeer ik je binnen enkele uren een verzendtijd te laten weten.