Crëeer je eigen WOW zadel

Je kunt een wow zadel geheel naar je eigen keus laten maken. Elk onderdeel kan in de kleur van je eigen voorkeur gemaakt worden. Onderstaand de benaming van de diverse onderdelen en daaronder diverse voorbeelden ter inspiratie!

 

Crëeer je eigen wow zadel

 

Voorbeelden

 

 

Burgundy gecombineerd met donkerbruin en zwart. Croco op de kniewrong, boven/zijkant van het zweetblad, bovenkant van het kussen en boven de cantle plate. Cantle plate goudkleurig.Dit zweetblad is gemaakt van padded leather met aan de onderrand een versteviging. De stiknaad is type Swirl. De knieworng is model Giant high.
Nutmeg gecombineerd met zwart. Croco op kniewrong en boven cantle plate. Cantle plate goudkleurig.Dit zweetblad is gemaakt van padded leather met een versteviging aan de onderrand, de stiknaad is type swirl. De kniewrong is model Giant high, Dit zweetblad is terug gesneden.
Zwart met lack rand rond de zitting. Croco op de kniewrong en op de bovenkant van de kussens. Zilverkleurige cantle plateDit Zweetblad is gemaakt van padded leather, zonder extra versteviging aan de onder rand, met stiknaad type classic. De Kniewrong is model giant high.
Zwart met grijze rand rond de zitting. Grijze stiksels. Opvulling boven cantle plate grijs met quilt stiksel. Cantle plate Zilver.Dit zweetblad is gemaakt van padded leather, met een extra versteviging aan de onderrand. De stiknaad is type swirl en de kniewrong is model giant high.
Zwart met een grijze rand rond de zitting. Opvulling boven de cantle plate geruit stiksel. Cantle plate zilver.Dit zweetblad is gemaakt van padded leather, met een extra versteviging aan de onderrand. De stiknaad is type swirl. Het knieblok zit onder het zweet blad en is verplaatsbaar dmv. klittenband

 

 

Overzicht decoratieve leersoorten