Bedrijfsupdate

Door omstandigheden heb ik besloten om minder te gaan werken, daarom een drastische verandering binnen zadelhulp.

Onderstaande veranderingen gaan in per 1 mei:

  • ik verkoop alleen nog wow zadels.
  • ik neem alleen nog nieuwe klanten aan de voor de aanschaf of onderhoud van een wow zadel. Geen andere merken meer en alleen in en rond kootwijkerbroek.
  • mijn werkgebied is in en rondom kootwijkerbroek.
  • Kom je met je paard naar mijn locatie toe voor het aanmeten van een wow zadel, dan betaal je geen aanmeetkosten bij de aankoop van een zadel. (koop je geen zadel, dan word 150,00 euro aanmeetkosten gerekend). Tevens is de eerste controle/aanpassing na ongeveer 3 maanden, gratis. (mits je naar mijn locatie komt)
  • Heb jij een ander merk zadel en ben je al klant bij mij? Dan kun je op mijn locatie in kootwijkerbroek, zowieso terecht.