Zelf je wow zadel aanpassen

Wil jij leren om zelf je wow zadel aan te passen? Geef je dan op voor de cursusdag “zelf je wow zadel aanpassen” Opgeven kan via email (zadelhulp@live.nl of app (0612284369) (geef in je bericht aan dat je mee wilt doen aan deze cursusdag, zet hierbij ook je naam en je email adres en de datum wanneer je wilt mee doen.)

Datas

Zaterdag 27 juli 2024 in kootwijkerbroek

Locatie en cursusduur

De cursusdag word georganiseerd door zadelhulp en gegeven op mijn locatie in kootwijkerbroek. De duur van de cursusdag is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers. Er word begonnen rond 1300 en zal ongeveer eindigen rond 1700 (kan dus wat korter of langer duren ivm. de ervaring van de deelnemers).

Er zal gebruik gemaakt worden van mijn paarden om het aanpassen in de praktijk uit te leggen en te oefenen.

Iedere deelnemer dient zijn eigen wow zadel mee te nemen om hier mee te oefenen.

Wat ga je leren op deze dag?

Het doel van deze dag is dat je leert hoe en wanneer je, je zadel moet aanpassen. Tevens word er uitgelegd hoe het flair systeem werkt en hoe het flair systeem er uitziet aan de binnenkant van je kussens. Het is hoofdzakelijk een praktijk dag, zodat je veel kunt oefenen en aan het eind van de dag genoeg kennis heb om thuis mee aan de gang te gaan. Uiteraard is het op deze dag mogelijk om alles te vragen wat je maar wilt weten over het wow zadel.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen 250,00 euro en dienen voldaan te zijn voor aanvang van de cursusdag. Ik stuur een betaalverzoek voor aanvang van de cursus.

Indien wenselijk kan een compleet flair pump kit besteld worden, zodat je de juiste spullen in huis heb om je zadel aanpassen. De kosten hiervoor bedragen 145,00 euro. (als je deze set wilt bestellen, geef dat dan alvast aan in je bericht)

Let op: Deze cursusdag word georganiseerd op wens van klanten om hun eigen zadel aan te passen, het is niet bedoeld voor mensen die zadels van derden willen aanpassen.