Contact

Wegens drukte duurt het wat lang voordat ik berichten beantwoord, excuus hiervoor!

 

Omdat ik het ontzettend storend vind om te telefoneren als ik bij klanten ben, staat mijn telefoon op deze momenten op stil. Om deze reden ben ik telefonisch slecht bereikbaar.

Op dit moment heb ik helaas geen ruimte voor nieuwe klanten.

(uitgezonderd: omgeving bennekom en omgeving kootwijk/stroe/lunteren/kootwijkerbroek, staat je paard in deze regio of ben je bereid om naar mijn locatie (kootwijkerbroek) te komen, stuur dan een bericht naar zadelhulp@live.nl of via whats app (0612284369) dan dan kijk ik wat mogelijk is.

Ben je al klant bij mij en wil je een afspraak maken, klik dan op de maand kalender zodat je mijn beschikbaarheid kunt zien. Is er op redelijke termijn geen plek en staat je paard in de omgeving van kootwijkerbroek (kootwijk, lunteren, ederveen, putten, nijkerk, stroe, elspeet, uddel, otterlo, hoenderlo etc) stuur me dan even een bericht, dan zet ik je op de reservelijst en krijg je een bericht als er iemand uitvalt.

 

maart is vol

april

mei

juni

 

Let op!!

Check je spam box, vaak komt mijn reactie in de spambox terecht, hierdoor krijg ik regelmatig de klacht dat ik een bericht niet beantwoord heb, bij controle van de spam box, blijkt dan dat daar mijn mail is.

 

 

 

algemene voorwaarden

Zadelhulp
Mariska van Oest
kootwijkerdijk 25
3774js Kootwijkerbroek
zadelhulp@live.nl

naar boven