Contact

Omdat ik het ontzettend storend vind om te telefoneren als ik bij klanten ben, staat mijn telefoon op deze momenten op stil. Om deze reden ben ik telefonisch slecht bereikbaar.

Je kunt contact met mij open nemen via whats app of het contact formulier. Ik probeer uiteraard zsm te antwoorden, maar soms duurt het wat langer ivm. drukte.

let op:

op dit moment is er voor nieuwe klanten voor controle/aanpassen van het zadel, helaas geen mogelijkheid in:  zeeland, noord-holland, flevoland, overijssel, drenthe, groningen, friesland, noord-brabant en limburg.

Er is alleen nog ruimte voor nieuwe klanten voor controle/aanpassen van het zadel in: kootwijkerbroek eo, bennekom eo, groenekan eo, arhem eo. (dwz midden nederland/utrecht en een gedeelte van de veluwe)

Staat jou paard gestald in een randgebied? Stuur dan even een bericht, dan check ik de mogelijkheden!

 

Wil je weten wanneer er plek is, klik dan op de maand planning: 

Feb is vol

maart2020

april2020

mei2020

 

Wil je naar mijn locatie komen/of staat je paard in de buurt van kootwijkerbroek en is er op redelijke termijn geen plek vrij, stuur mij dan toch even een bericht, dan zet ik je op de reservelijst. Valt er iemand af, krijg je een bericht!

 

 

Whats app

Ben je een nieuwe klant? wil je mij dan aub bij je eerste bericht je gegevens doorgeven?(email adres, tel nr, stal adres en huisadres) Bijvoorbaat dank!

Let op!!

Check je spam box, vaak komt mijn reactie in de spambox terecht, hierdoor krijg ik regelmatig de klacht dat ik een bericht niet beantwoord heb, bij controle van de spam box, blijkt dan dat daar mijn mail is.

Heb je binnen 1 week geen reactie van mij, stuur dan een bericht via whatsapp, soms komen de contactformulieren erg laat bij mij binnen waardoor afspraken extra vertraging oplopen.

algemene voorwaarden

Zadelhulp
Mariska van Oest
kootwijkerdijk 25
3774js Kootwijkerbroek
zadelhulp@live.nl

naar boven