Contact

Omdat ik het ontzettend storend vind om te telefoneren als ik bij klanten ben, staat mijn telefoon op deze momenten op stil. Om deze reden ben ik telefonisch slecht bereikbaar.

Je kunt contact met mij open nemen via whats app of het contact formulier. Ik probeer uiteraard zsm te antwoorden, maar soms duurt het wat langer ivm. drukte.

 

Op dit moment is het (vanwege de corona omstandigheden) niet mogelijk om een afspraak te maken. Zodra dit weer mogelijk is, plaats ik een bericht. Vriendelijke groet, mariska

(het contact formulier en whats app zijn om deze reden tijdelijk niet beschikbaar)

 

 

 

 

Whats app (op dit moment niet beschikbaar)

Ben je een nieuwe klant? wil je mij dan aub bij je eerste bericht je gegevens doorgeven?(email adres, tel nr, stal adres en huisadres) Bijvoorbaat dank!

 

Let op!!

Check je spam box, vaak komt mijn reactie in de spambox terecht, hierdoor krijg ik regelmatig de klacht dat ik een bericht niet beantwoord heb, bij controle van de spam box, blijkt dan dat daar mijn mail is.

Heb je binnen 1 week geen reactie van mij, stuur dan een bericht via whatsapp, soms komen de contactformulieren erg laat bij mij binnen waardoor afspraken extra vertraging oplopen.

 

algemene voorwaarden

Zadelhulp
Mariska van Oest
kootwijkerdijk 25
3774js Kootwijkerbroek
zadelhulp@live.nl

naar boven