Contact

 

Omdat ik het ontzettend storend vind om te telefoneren als ik bij klanten ben, staat mijn telefoon op deze momenten op stil. Om deze reden ben ik telefonisch slecht bereikbaar.

Juli is vol

Augustus is vol

(staat je paard bij mij in de buurt, of wil je naar mij toe komen, stuur me dan even een bericht dan zet ik je op de wachtlijst. Zodra er iemand uitvalt hoor je dan van me!)

 

Vanaf 1 september ga ik mijn werkgebied verkleinen en kunnen er alleen nog afspraken gemaakt worden in en rond kootwijkerbroek-bennekom-leusden-eemnes-groenekan. Helaas betekent dit dat ik afscheid moet nemen van veel klanten, dit is niet leuk en een moeilijke beslissing, maar het moet voor mijn eigen gezondheid, mijn werkdagen zijn al jaren te lang, dit begint zijn tol te eisen. De werkdruk moet naar beneden en dat kan ik realiseren door mijn werkgebied te verkleinen. 

 

Twijfel je of jou staladres binnen dit gebied valt, stuur me dan een bericht. Dit kan via mail of app.

Afspraken buiten bovengenoemde regio en omstreken, na 1 september die al gepland zijn, gaan door.

 

 

 

 

 

Let op!!

Check je spam box, vaak komt mijn reactie in de spambox terecht, hierdoor krijg ik regelmatig de klacht dat ik een bericht niet beantwoord heb, bij controle van de spam box, blijkt dan dat daar mijn mail is.

 

 

 

algemene voorwaarden

Zadelhulp
Mariska van Oest

zadelhulp@live.nl

naar boven