Zelf je wow zadel aanpassen

Wil jij leren om zelf je wow zadel aan te passen? Geef je dan op voor de cursusdag “zelf je wow zadel aanpassen” Opgeven kan via email (zadelhulp@live.nl of app (0612284369) (geef in je bericht aan dat je mee wilt doen aan deze cursusdag, zet hierbij ook je naam en je email adres)

Datas

ivm de corona omstandigheden, zijn er op dit moment geen vaste datums, zodra er weer wat meer mogelijk is, stuur ik een datumprikker naar alle deelnemers, om dan zsm een datum te prikken.

Locatie en cursusduur

De cursusdag word georganiseerd door zadelhulp en gegeven op mijn locatie in kootwijkerbroek. De duur van de cursusdag is afhankelijk van de ervaring van de deelnemers. Er word begonnen rond 1300 en zal ongeveer eindigen rond 1700 (kan dus wat korter of langer duren ivm. de ervaring van de deelnemers).

Er zal gebruik gemaakt worden van mijn paarden om het aanpassen in de praktijk uit te leggen en te oefenen.

Wat ga je leren op deze dag?

Het doel van deze dag is dat je leert hoe en wanneer je, je zadel moet aanpassen. Tevens word er uitgelegd hoe het flair systeem werkt en hoe het flair systeem er uitziet aan de binnenkant van je kussens. Het is hoofdzakelijk een praktijk dag, zodat je veel kunt oefenen en aan het eind van de dag genoeg kennis heb om thuis mee aan de gang te gaan. Uiteraard is het op deze dag mogelijk om alles te vragen wat je maar wilt weten over het wow zadel.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen 250,00 euro en dienen voldaan te zijn voor aanvang van de cursusdag.

Indien wenselijk kan een compleet flair pump kit besteld worden, zodat je de juiste spullen in huis heb om je zadel aanpassen. De kosten hiervoor bedragen 145,00 euro. (als je deze set wilt bestellen, geef dat dan alvast aan in je bericht)

Let op: Deze cursusdag word georganiseerd op wens van klanten om hun eigen zadel aan te passen, het is niet bedoeld voor mensen die zadels van derden willen aanpassen! Je kunt alleen meedoen aan deze cursus als je klant bent bij zadelhulp.

Dit bericht was geplaatst op 23 februari 2021, in Nieuws. Markeer de permalink als favoriet.